Ny hjemmeside

Som den opmærksomme gæst sikkert har bemærket, har Langelinieløbets hjemmeside den sidste måneds tid været lukket. Det skyldes, at vi har frisket designet lidt op og samtidig har gjort den lettere for dig som bruger at finde rundt på. Fremadrettet vil vi også langt hurtige kunne opdatere indhold som nyheder og billeder, og vi håber selvfølgelig det falder i god jord.

Ønsker du, at være sikker på ikke at gå glip af nyheder om Langelinieløbet, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på  fanen til venstre. Hjemmesiden er desuden integreret med Facebook, så er der nyheder, billeder eller andet som du ønsker at dele med andre, ja så skal du bare klikke på “like”.

Er der åbenlyse mangler eller fejl som vi ikke har spottet, er du meget velkommen til at tippe os via kontakformularen.

God fornøjelse.

 

 

T i l m e l d i n g
N y h e d s b r e v
F a c e b o o k